OKULUMUZ 5. DÖNEM MEZUNLARINI VERDİ

Yüksekokulumuz 2014-2015 eğitim öğretim döneminde yükseköğretime başlayan öğrencilerini 27 Mayıs 2016 Cuma günü yaptığı törenle uğurladı. Haymana Belediyesi kültür merkezinde düzenlenen mezuniyet törenine Ankara Üniversitesi akademik ve idari personeli ile Haymana İlçesinin Yerel yönetiminden de katılım oldu. Yüksekokulumuz Müdürü Prof. Dr. Sayın Birkan SONEL TUR öğrencilere ve velilere hitaben yaptığı konuşmasında öğrencileri tebrik ederken, velilere ise emekleri için teşekkür etti. Mezunlar adına konuşma yapan Fizyoterapi programı öğrencisi Sayın Gamze Selişin ARDIÇ birlikte başladıkları yükseköğrenim hayatının son bulduğu bu günlerde hem arkadaşlarından ayrılmanın acısını, hem de mezuniyetin mutluluğunu bir arada yaşadığını ifade etti. Öğrencilerimizin Yüksekokul Müdürümüz Sayın TUR’un eşliğinde okuduğu mezuniyet andında duygulu anlar yaşadı.  Diploma törenin sonunda öğrencilerin hep birlikte söylediği 10. Yıl Marşı da tüm katılımcılar tarafından ayakta alkışlandı.

SEG_1897SEG_1918

SEG_1912